Exportélénkítő hitelek

Magyarországi exportőr cégek, illetve exportőröknek beszállító cégek finanszírozását is lehetővé tesszük kedvező, fix kamatozású hitelkonstrukciókkal.

 

A konstrukciók KKV-nak minősülő (2007. évi XXXIV. törvény alapján), vagy Small-midcap ügyfelek részére ajánlhatóak (amelyek éves nettó árbevétele nem haladja meg a 100 millió eurót, vagy a mérlegfőösszege a 86 millió eurót és 500 főnél kevesebb személyt foglalkoztatnak)

 

Időpont egyeztetése

 

Exportélénkítő beruházási hitelek:

Ha exportcélhoz kapcsolódó gépet, berendezést vásárolna, ingatlant építene vagy újítana fel, ezt a konstrukciót ajánljuk figyelmébe.
 
Akár 10 éves futamidőre veheti igénybe Eximbank által refinanszírozott, így a futamidő alatt igen kedvező, fix kamattal rendelkező EUR hitelünket.

 
Exportélénkítő forgóeszközhitelek:

6-60 hónapos futamidővel, a finanszírozott exportügylet (vagy exportőrnek történő beszállítási ügylet) éves értékének 85%-át finanszírozzuk KKV-k és Midcapek (3000 fő alatti alkalmazotti létszámmal rendelkező nagyvállalatok) részére.

Jövő exportőrei Alhitelprogram

Magyarországi vállalkozások belföldi, versenyképességet javító, jövőbeni exportőr céggé válást elősegítő beruházásaihoz, vagy forgóeszköz beszerzéseihez is biztosítunk kedvező, fix kamatozású hitelkonstrukciókat HUF és EUR devizanemben, az Eximbank refinanszírozása mellett.


Jövő exportőrei beruházási hitelek:

Akár 15 éves futamidőre, KKV vagy nagyvállalati ügyfelek részére, tetszőleges törlesztéssel, belföldi beruházásokhoz nyújtunk hiteleket, a nettó beruházási költségek 85%-ig.


Jövő exportőrei forgóeszközhitelek:

6-60 hónapos futamidővel, gyorsított, standardizált eljárásban max. 1 Mrd. Ft/3,3 millió euró összegben kínálunk forgóeszköz-finanszírozási lehetőséget. A standardizált eljárás keretében KKV-k és Mid-Cap-ek (olyan nagyvállalkozások, ahol az alkalmazottak száma 3000 fő alatti) finanszírozhatóak, a folyósítás egyösszegű, a törlesztés egyenlő tőketörlesztésekkel, 1/3/6 havi időközönként történik, vagy a futamidő végén, egyösszegben.

Pénzügyi Navigátor

 

 

Vállalati számlák

Cége méretének megfelelő vállalati számlát szeretne nyitni?

 

Ober Lízing

Igyekszik a lehető legtöbb finanszírozási igényre megoldást találni.

 

Fiókkereső

Találja meg gyorsan és egyszerűen fiókjainkat.