Oberbank 4women

Nők erősítése.fejlesztése.összekapcsolása.

További információ

Egyenlő esélyek a sikerhez
vezető úton.

 

Mi továbbgonduljuk a karriert.

 

Állásajánlataink

Tippek az álláspályázathoz

  1. Motivációs levelében hangsúlyozza ki személyiségét és érdeklődését az Oberbank irányába. A motivációs levél a pályázati anyag legszemélyesebb része és általában az elsők között kerül elolvasásra.
     
  2. Alaposan készüljön fel az állásinterjúra. Mutasson érdeklődést az Oberbank iránt, szívesen megválaszoljuk a vállalattal kapcsolatos kérdéseit.   

Aktuális információk - kiválasztás COVID 19 időszakban

Jelenleg rendkívüli időket élünk, melyet nagy összetartással közösen le tudunk küzdeni: erről az Oberbankban meg vagyunk győződve. Kiválasztási folyamatainkat nem állítottuk le. Továbbra is nagy fontosságú számunkra megfelelő munkaerőt találni.

 

Jelentkezési folyamatainkon a helyzetnek megfelelően változtattunk annak érdekében, hogy mind jelentkezőink, mind munkavállalóink egészségét a lehető legnagyobb mértékben megóvjuk. Kiválasztási folyamatunk jelenleg általában két lépcsős:

 

  • Az első ismerkedő beszélgetésre telefonon vagy WebEx-en keresztül kerül sor.
  • A második interjú személyes megbeszélés a helyszínen. Természetesen minden előírt biztonsági intézkedés megtartásával, mint pl. maszkviselés és a biztonsági távolság tartása.  

 
Előre örülünk jelentkezésének.

 

Tovább az állásajánlatokhoz