Oberbank munkáltatóként

A több mint 2000 munkatárs sikerünk fontos tényezője.

Szeretne Ön is csapatunk tagja lenni?

 

Álláspályázat nem meghirdetett állásra

Kik vagyunk mi

Sikeres és független regionális bank vagyunk Európa szívében, linzi székhellyel és Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia és Magyarország területén működtetett fiókokkal. Ezek a faktorok tesznek minket sikeressé:

  • kiváló minőségű tanácsadói szolgáltatás
  • önállóság & függetlenség
  • szervezeti növekedés új fiókok nyitásával
  • ügyfélközelség
  • kockázattudatos magatartás.

 

Szolgáltatásainkkal tanácsot és gyakorlati segítséget nyújtunk ügyfeleinknek és munkatársainknak is céljaik megvalósításában – már generációk óta, generációtól függetlenül.

 

Mi továbbgonduljuk a karriert

Szem előtt tartjuk a jövőt. Egy lépéssel előre gondolkodunk. Azzal foglalkozunk, ami holnap történik. Jelenlegi és jövőbeni dolgozóink igényeire figyelmet fordítunk. Megértjük őket. A megértés bizalmat szül.

 

A siker biztosítja a jövőt

A pénzügyi válság idején is remek mérleggel büszkélkedhetett az Oberbank, és nem szorult állami segítségre. Éves mérleg szerint eredményünk több mint 50 %-kal növekedett 2006 óta, a banki-, pénzügyi ás államadóssági válság előtt, ez pedig bizonyítja kiváló teljesítményünket.


A növekedés biztosítja a jövőt

Az Oberbank stratégiájának része a terjeszkedés, mára 5 európai országban van jelen. Bankfiókok bezárása helyett mi folyamatosan bővítjük fiókhálózatunkat.

 

Esélyegyenlőség az Ön sikere érdekében

Mindegy, Ön melyik országból származik, mindegy, hogy nő vagy férfi – az Oberbank mindenkinek ugyanolyan karrierlehetőséget nyújt. Az Oberbank rendkívül családbarát vállalat. Rugalmas munkaidőmodellek, részmunkaidő akár vezetők számára is mind olyan kezdeményezések, melyekkel segítünk összeegyeztetni a család és munka kihívásait.


A karrier az Ön jövőjét biztosítja

Ha elegendő becsvágyat, munkakedvet és folyamatos továbbképzésre való nyitottságot mutat, az Oberbanknál semmi sem szab határt az Ön karrierlehetőségeinek.

Munkatársfejlesztés

Egyik legfontosabb stratégiai célunk, hogy folyamatosan fejlesszük munkatársaink szakmai és szociális kompetenciáit.

Start az Oberbanknál

Átfogó bevezető koncepciónk és a pártfogók személyes törődése segítenek abban, hogy hamar meg lehessen ismerni az Oberbankot és a kollégákat.

MbO – célközpontú vezetés

Management by Objectives, azaz célok segítségével vezetni pozitívan hat arra, hogy fennmaradjon a motiváció, teljesüljenek a személyes célok, mindez pedig összhangban a teljes vállalat érdekeivel. Ha minden szinten megállapodunk célokban, egyértelművé tesszük a feladatokat, figyelmet szentelünk minden munkatársunknak és azok munkájának, közben pedig motiváljuk őket a célok elérésében. A célokat közösen határozzuk meg, így mindenki maga is részese azok kialakításának.

 

Tanulás & Képzés

Oktatási rendszereink tartalmazzák a fiatal munkaerők tervszerű képzését éppúgy, mint valamennyi dolgozónk igény szerinti oktatását is. Tanúsításokkal biztosítják a képzési normákat, strukturált és célzott továbbképzéseket tartalmaznak. A képzés- és továbbképzés részét képezik a szemináriumok, coaching on the job és az e-learning programok.

Karrierfejlesztés, vezetők fejlesztése

Teljesítmény és elkötelezettség az Oberbank vállalati kultúrájában központi értéket képviselnek. Ambíciózus munkatársaink előtt számos lehetőség áll. Az Oberbank támogatja saját vezetőinek és kiváló specialistáinak fejlődését, ezt megfelelő fejlesztőprogramokkal elő is segíti – ilyen pl. az Oberbank Gyakornokprogram vagy a Vezetői Akadémia.

Előnyök

Munkáltatóként sokféle szolgáltatást nyújtunk munkavállalóink részére, melyek révén biztosítjuk a rugalmas munkavégzés és a személyes továbbfejlődés lehetőségét, továbbá egyenlő esélyeket, költségmegtakarítási és egészségmegőrzési megoldásokat kínálunk.

Rugalmas munkaidő
Az előírt munkaidő kereten belül munkavállalóink napi munkaidejüket rugalmasan oszthatják be.

Dolgozói kondíciók
Munkavállalóinknak kedvező kondíciókat kínálunk bankügyleteik lebonyolításához.

Dolgozói részvények
Szeretnénk, hogy munkavállalóink részesüljenek sikereinkből! Az Oberbank rendelkezik Ausztriában a legrégebbi részesedési modellel. 1994 óta profitálnak munkavállalóink Oberbank részvényekből.

Rendezvények munkavállalóinknak
Munkavállalónkat rendszeresen meghívjuk csapatépítő rendezvényekre, karácsonyi ünnepségekre, stb. A közös aktivitás erősíti az Oberbankon belüli csapatszellemet és az összetartást a mindennapi munka során.

Üdülők
Munkavállalóink Ausztriában és kiválasztott régiókban kedvező kondíciókkal bérelhetnek apartmanokat.