Stratégia és célok

Időtlenül modern értékek az Oberbank szilárd alapjai: a banküzlet alapjait kezdettől fogva a megbízhatóság, a stabilitás és az állandóság jelentik.

 

Történet

1869. április 13-án Linzben született döntés arról, hogy bankot alapítanak „Bank für Oberösterreich und Salzburg” néven.

 

Menedzsment

További információk az Oberbank Igazgatóságáról, Felügyelő Bizottságáról és szervezeti felépítéséről.

 

Részesedések

Csak azért megy bele az Oberbank hosszú távú részesedésekbe, hogy a hazai vállalatok számára biztosítsa a döntési központokat és munkahelyeket, hogy erősítse a „házibank” szerepét.

 

Sajtóképek

Itt találja az Oberbank legfrissebb sajtófotóit.

 

Oberbank International

Ausztriai, németországi, csehországi és szlovákiai fiókjainkkal is mindenhol az Ön közelében maradunk.

 

Tovább a fiókkeresőhöz

Az Oberbank ügyfeleiként testvérbankjaink, Bank für Tirol und Vorarlberg (BTV) és a BKS Bank AG kiterjedt fiókhálózata is igénybe vehető. Közösen 3-Bank Csoportként valamennyi Ausztriát határoló országban képviselve vagyunk.

 

Magyarországi, ausztriai, németországi, csehországi és szlovákiai fiókhálózatunkon felül Baden-Württembergben (BTV), Svájcban (BTV), Olaszországban (BTV és BKS), Szlovéniában (BKS) és Horvátországban (BKS) is rendelkezésre állnak fióktelepek.


Használja ki kapcsolatunkat a BTV és BKS bankokkal és vegye igénybe a 3-Bank Csoport külföldi fiókhálózatát is.

1.500 bankból álló levelezőbanki hálózatán keresztül az Oberbank támogatja az Ön nemzetközi ügyleteit. A világ bármelyik részén bonyolítja le ügyleteit – mi támogatjuk Önt, legyen szó be- ill. kifizetésről, finanszírozásról, befektetésekről vagy biztosítékokról.


Ügyfeleink kívánságaikkal közvetlenül az Oberbank fiókokhoz fordulhatnak. Linzi központunk nemzetközi ügyleteivel foglalkozó szakemberei határon túli ügylet esetén egyedi igényeit személyre szabottan intézik.