Kiket keresünk?

Szívesen vesszük lelkes, elkötelezett munkatársak jelentkezését.

 

Lezárt bankszakmai továbbképzéssel, érettségivel vagy gazdasági szakirányú egyetemi vagy főiskolai végzettséggel biztos alapot teremtett szakmai karrierjének. Amennyiben van nyitott pozíciónk, a következő lehetőségei vannak:

 

Ügyfélreferens egy fiókunkban
Ügyfeleinknek teljes körű pénzügyi tanácsadást nyújtunk – sokszor intenzív tanácsadást igénylő helyzetekben. Ehhez elengedhetetlen a jó kapcsolatteremtő képesség, értékesítés-orientált szemléletmód és az aktív ügyféltanácsadás iránti elkötelezettség.

 

Ügyintéző a budapesti központban
Szakmai kérdésekben, mint pl. hitelelemzés, fizetésforgalom, ingatlan értékbecslés, adminisztráció vagy számvitel nyújt segítséget kollégáinak. Kereskedelmi ismeretek, számtani érzék, pontos és rugalmas munkavégzés, valamint csapatmunka és ügyfél-orientáció lényeges feltételei ennek a munkakörnek.


Specialista linzi szakosztályunkban
Bizonyíthatja tudását egy bizonyos szakterületen, mint pl. finanszírozás, befektetési tanácsadás, hitel-menedzsment, számvitel/kontrolling, szervezés. Munkáját önállóan, saját kezdeményezéssel végzi és emellett analitikus gondolkodását is hasznosíthatja.


Karrier lehetőségek
Szakmai sikere és fejlődése nagymértékben Önön múlik. Lehetőséget biztosíthatunk arra, hogy az összetettebb feladatok fokozatos átvételével szerepet vállaljon a döntéshozatali folyamatokban és felelős döntéseket hozhasson.

 

Korábban már munkahelyi tapasztalatot szerzett banki területen és nyitott az új kihívásokra? Ambiciózus, csapatban jól dolgozik és nagy hangsúlyt helyez az ügyfél-elégedettségre?

 

Vegye kézbe karrierjének irányítását és erősítse meglévő csapatunkat!

 

Gazdasági szakirányú végzettség és/vagy megfelelő bankszakmai tapasztalat előnyt jelent. Használja ki a fejlődési és a karrier lehetőségeket különböző területeken, mint pl. lakossági, vállalati ügyféltanácsadás, hitelelemzés, fizetésforgalom, jogi tanácsadás, ingatlan értékbecslés, adminisztráció vagy számvitel.

 

 

Új kihívást keres?

Fiókjainkba folyamatosan keresünk lelkes, elkötelezett munkatársakat.