Beruházásfinanszírozás

A megfelelő finanszírozás döntő szerepet játszik beruházása sikerességében. Vegye igénybe az Oberbank széleskörű és változatos finanszírozási termékkínálatát, így sikeresen valósíthatja meg beruházásait!

Forduljon hozzánk bizalommal, az Oberbank szakértői segítenek Önnek a megfelelő beruházásfinanszírozási megoldás kiválasztásában.

 

  • Hitel, lízing illetve vállalati kötvények
     
  • Fix, változó vagy referencia kamatlábhoz kötött, teljes futamidőre vagy részidőszakra
     
  •  Forintban vagy devizában

 

Időpont egyeztetése

 

Személyre szabott finanszírozási koncepció

 

Optimális finanszírozási eszközök kiválasztása

Finanszírozási megoldás egyedi kidolgozása

 

Lehetőséget biztosítunk kamatlekötések, futamidők, törlesztések rugalmas személyre szabására

Gyors hiteldöntések

 

A gyors visszajelzést rövid döntési folyamatok teszik lehetővé

Hosszú évek tapasztalata & know how

 

Különböző szakmai területek specialistáinak bevonása

Hasznos információk

Van lehetőség törlesztés mentes időszakra?
Beruházási elképzeléseitől függően igény szerint meghatározhatóak törlesztésmentes időszakok. Érdeklődjön Oberbankos ügyfélkapcsolati menedzserénél!

 

Mely kamatmegállapodások kerülnek alkalmazásra?

Alapvetően változó kamatozású és fix kamatozású hitel választható. A változó kamatozású hitelek esetében a kamatmegállapodás egy alap indikátor (pl. 3 havi BUBOR) alapján kerül megkötésre. Fix kamatozású hiteleknél egy állandó kamat kerül meghatározásra, mely egy meghatározott ideig vagy akár a futamidő végéig változatlan marad.

 

Milyen futamidők lehetségesek?

A futamidő a finanszírozott ingatlan vagy ingóság általános használati vagy amortizációs idejétől függ.

 

A törlesztésnek mely formáit ajánlja az Oberbank?

Beruházási hitel törlesztése törlesztő részletek rendszeres megfizetésén keresztül történik. Megkülönböztetünk lineáris és annuitásos törlesztési módot. Lineáris törlesztés esetén egy állandó tőkeösszeg kerül rendszeres törlesztésre, míg a kamatfizetés külön történik. Annuitásos törlesztés esetén a tőke és a kamat együtt kerül visszafizetésre, így a törlesztő összeg az esetleges változásoknak (pl. alapkamat) megfelelően módosul.

 

Van lehetőség törlesztés mentes időszakra?

Beruházási elképzeléseitől függően igény szerint meghatározhatóak törlesztésmentes időszakok. Érdeklődjön Oberbankos ügyfélkapcsolati menedzserénél!

 

Letöltések

Az Európai Befektetési Bank KKV-knak és Mid Cap vállalkozásoknak nyújtott hitelei.

 

Az Európai Beruházási Bank kkv-k és Midcap-vállalatok

zöld beruházásaihoz nyújtott hitelei

Az Európai Beruházási Bankkal (EIB, www.eib.org) kötött megállapodás részeként az Oberbank támogatja a kisés középvállalkozásokat (kkv-k), valamint a Midcap- vállalatokat (a 3000-nél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató vállalatokat) a zöld beruházások finanszírozásában.

 

Mi az EIB finanszírozás?
Az EIB fokozza az európai kkv-knak és a Midcap- vállalatoknak nyújtott támogatását azáltal, hogy hozzáférést biztosít e fontos ágazat számára a sürgősen szükséges új hitelkeretekhez. Az alapok felhasználhatók zöld beruházások finanszírozására.

 

További információ

Pénzügyi Navigátor

 

 

Oberbank App

Az új Oberbank App mobilalkalmazás segítségével elektronikus banki szolgáltatásaink a nap minden órájában rendelkezésére állnak.

 

Oberbank Ügyfélportál

Intézze tranzakcióit néhány kattintással, kezelje számláit, megtakarításait, értékpapírszámláit és más termékeit egy helyen, maradjon kapcsolatban banki tanácsadójával.

 

Fiókkereső

Találja meg gyorsan és egyszerűen fiókjainkat.