Finanszírozás

 

Oberbank hitelek - professzionális tanácsadás, kedvező kondíciók.

 

Időpont egyeztetése

Lakáshitel akció

Ez is erősségünk. Most különösen kedvező kondíciókkal! Értékbecslési és közjegyzői díj akcióval!

Lakáshitelek forintban.

 

Az akció meghosszabbítva 2024.05.14.-ig benyújtott hiteligénylésekre!

Szabad felhasználású jelzáloghitel

Tervei megvalósításához még hiányzik a megfelelő finanszírozás? Az Oberbank szabad felhasználású hitele segíthet Önnek tervei kivitelezésében!

 

Az Oberbank szabad felhasználású jelzáloghiteleit saját igényei szerint használhatja fel. A hitelösszeg 3 millió forinttól 30 millió forintig terjedhet, a futamidő 1-25 év lehet.
 
A THM mértéke: 11,49 % - 11,85 % *, a mindenkor hatályos jogszabályok és az aktuális piaci feltételek figyelembevételével került meghatározásra, amely a feltételek változása esetén módosulhat, a megadott értéktől a Bank eltérhet. A THM mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A fedezetül bevont ingatlanra vagyonbiztosítással kell rendelkezni, amelynek díját annak nem ismert mértéke miatt a fent megjelölt THM nem tartalmazza.

*A THM a 2024.05.14.-ig hatályos Oberbank AG Magyarszági Fióktelep Lakossági Ügyfelek részére nyújtott hitelek kondíciós listája alapján került meghatározásra, annuitásos törlesztés esetére.

Építés és lakásvásárlás

Elképzelte már álmai otthonát? Ha igen, itt az ideje, hogy az anyagiakat is megtervezze!
Az Oberbankban munkatársaink professzionális tanácsadással segítenek Önnek új otthona  finanszírozásához a legmegfelelőbb hitelt kiválasztani. Mindemellett kedvező kondíciókat és rugalmas lehetőségeket kínálunk. Lakáshiteleink  futamideje 1-30 év, a hitel összege 3 - 300 millió forintig terjedhet.
 
A THM mértéke: 9,08 % - 11,29 % *, a mindenkor hatályos jogszabályok és az aktuális piaci feltételek figyelembevételével került meghatározásra, amely a feltételek változása esetén módosulhat, a megadott értéktől a Bank eltérhet. A THM mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A fedezetül bevont ingatlanra vagyonbiztosítással kell rendelkezni, amelynek díját annak nem ismert mértéke miatt a fent megjelölt THM nem tartalmazza.

*A THM a 2024.05.14.-ig hatályos Oberbank AG Magyarszági Fióktelep Lakossági Ügyfelek részére nyújtott hitelek kondíciós listája alapján került meghatározásra, annuitásos törlesztés esetére.

Hitelkiváltás

Elégedetlen meglévő hitelének kamatozásával? Váltson most!

 

Győződjön meg ajánlatunkról személyesen: munkatársaink költség- és díjmentesen kiszámítják Önnek, hogy mekkora lenne meglévő hitelének törlesztő részlete az Oberbanknál.

 

Letöltések

Kapcsolat

Itt láthatja az Oberbank összes elérhetőségét.

 

Befektetési lehetőségek

Kedvező termékek: részvény, kötvény és befektetési alapok.

 

Oberbank App

Az új Oberbank App mobilalkalmazás segítségével elektronikus banki szolgáltatásaink a nap minden órájában rendelkezésére állnak.

 

Fiókkereső

Találja meg gyorsan és egyszerűen fiókjainkat.