Oberbank lakáshitel

Kollégium, albérlet, lakásközösség ... jó bulik, szép emlékek, de ennél már többre vágyik és saját otthont szeretne? Már megvette álmai lakását, de nyugodtabb lenne kiszámíthatóbb törlesztő részletekkel? Időszerű lenne egy lakásfelújítás? Vagy egyszerűen csak megragadna egy kedvező alkalmat, de éppen nincs meg rá a kellő fedezet? 

 

Megfelelő ingatlanfedezet esetén az Oberbank kockázatoktól mentes, kiszámítható, sokoldalú és rugalmas hitelkonstrukcióival hosszú távra tervezhet.

 

 • Éves kamatláb: 5éves kamatperiódusú hitelnél: 9,05 %
 • A 1%-os folyósítási díjat a Bank elengedi
 • Teljes Hiteldíj Mutató (THM)*: 9,70 %

 

Időpont egyeztetése

 

Az akció meghosszabbítva 2024.07.14.-ig benyújtott hiteligénylésekre! 

 

Reprezentatív példa

A hitel teljes összege:

12.000.000 Ft

A hitel futamideje:

20 év

Törlesztés típusa:

annuitásos

A hitelkamat mértéke, típusa:

9,05 %, 5éves kamatperiódusú változó hitelkamat

A hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség, adó:

187.320 Ft

Teljes hiteldíj mutató*:

9,70 %

A fogyasztó által fizetendő teljes összeg:

26.440.343,71 Ft

A havi törlesztőrészlet összege:

109.387,78 Ft

Hitelhez kapcsolódó szolgáltatás:

 • A fedezetül felajánlott ingatlanra​
  vagyonbiztosítás megkötése szükséges legalább tűz és elemi kár kockázatokra, legalább a forgalmi értéknek megfelelő összeg vagy a kölcsönösszeg erejéig, a hitel futamidejének időtartamára. 
  A vagyonbiztosítás díja függ az ingatlantól, a biztosítás típusától és a biztosító díjszabásától.
   
 • Fizetési számla vezetése szükséges az Oberbankban, a speciális feltételekben meghatározott rendszeres havi jóváírással. A pénzforgalmi számla kondíciói a mindenkor aktuális Lakossági fizetési számla kondíciós lista dokumentumban találhatóak.

*A Bank hitelügyletenként 1 db, a kölcsönszerződés és jelzálogszerződés közokiratba foglalásakor felmerült közjegyzői díj ügyfél által megfizetett összegével megegyező mértékű, de maximálisan 50.000 forintig terjedő visszatérítést, illetve hitelügyletenként 1 db, egy fedezeti ingatlan első értékbecslésének ügyfél által megfizetett összegével megegyező mértékű, de maximálisan 50.000 forintig terjedő visszatérítést nyújt ügyfelei részére, amelyet egy összegben jóváír az igényelt hitelhez tartozó törlesztési számlán a folyósítást követő 30 napon belül, amennyiben a futamidő legalább 5 év és a hitelösszeg legalább 5.000.000 Ft.

A fent megadott értékek a 2024.05.15-2024.07.14.-ig között hatályos Kondíciós Lista alapján, a mindenkor hatályos jogszabályok és az aktuális piaci feltételek figyelembevételével kerültek meghatározásra, amelyek a feltételek változása esetén módosulhatnak. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A figyelembe vett kamatok mértéke a piaci változások függvényében módosulhat, a megadott értékektől a Bank eltérhet. A Bank a hitel nyújtásáról és annak konkrét kondícióiról minden esetben hitelbírálati eljárás keretében dönt, és arról egyedi ajánlatban tájékoztatja az ügyfelet.  Jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül jogilag kötelező érvényű ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A hitel igénylésének feltételeivel és folyamatával kapcsolatos felvilágosításért kérjük, forduljon munkatársainkhoz!

 

További információkkal fiókjaink tanácsadói készséggel állnak rendelkezésére.