Oltalmi jogok

Az  Oberbank AG tőzsdei információs oldalait a IX Telekurs és a 3Banken IT GmbH cég fejlesztette ki. Az árfolyamokra vonatkozó adatokat a SIX Telekurs cég bocsátja rendelkezésre. A befektetési alapokra vonatkozó árfolyam-adatokat a software-systems.at, valamint az OeKB [Österreichische Kontrollbank AG] bocstája rendelkezésre.

 

A kötvénykínálatra/tanúsítványokra vonatkozó árfolyamokat részben az Oberbank AG bocsátja rendelkezésre. Az Oberbank AG kamattájékoztatásainak frissítésére csak bizonyos időközönként (naponta, illetve hetente) kerül sor.

 

A Dow Jones IndexeketSM a Dow Jones & Company, Inc. állítja össze, számítja ki és terjeszti. A Dow Jones IndexekSM teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll: ©2008 Dow Jones & Company, Inc. Minden jog fenntartva. Az összes adatra vonatkozóan licenc áll fenn. A Dow Jones IndexekSM használati feltételeinek teljes szövege itt áll rendelkezésre.

 

Az árfolyamokra vonatkozó összes információ az adott, kiválasztott tőzsde rendelkezései és a szóban forgó értékpapír típusa szerint általában 15 perces vagy ennél hosszabb késleltetéssel (NYSE/AMEX-árfolyam-tájékoztatók - 20 perces késleltetéssel) jelennek meg. Az Oberbank AG, a SIX Telekurs cég vagy a mindenkor feltüntetett felkínáló vagy előállító szerzői jogot és hasonló oltalmi jogokat élvez az összes weboldal, nézet, forrásszöveg és a nevezettek tartalma vonatkozásában.

 

A weboldalak és azok tartalmának, vagy a bemutatásra szolgáló eszközök segítségével generált vagy megtekinthető eredmények részeinek vagy egészének lekérdezése, másolása, elmentése, fel- és átdolgozása kizárólag magán használatra történhet, kereskedelmi céllal azonban nem. A szerzői jogra vonatkozó utalásoknak és márkajelzéseknek sem módosítása, sem törlése nem megengedett. Minden ezen túlmenő tevékenységhez az Oberbank AG előzetes írásbeli engedélyére van szükség.

 

Kifejezetten tilos az ilyen tartalmak reprodukálása, átvitele, megosztása, adattovábbítása, eladása vagy nyilvánosságra hozatala.

 

Disclaimer SIX Telekurs [árfolyam]:

Copyright © SIX Telekurs Ltd. és Licencbe adói. Minden jog fenntartva. További megosztása és harmadik személyek általi használata tilos. A SIX Telekurs és Licencbe adói nem vállalnak felelősséget a megjelenített információkért, és az adatokkal, valamint árakkal összefüggésben mindenfajta felelősséget elutasítanak. A SIX Telekurs fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt mindenfajta előzetes bejelentés nélkül bármikor kiigazítsa vagy módosítsa.

 

Jogi nyilatkozat SIX Swiss Exchange

A svájci referencia-kamatlábak (pl. egynapos kamatlábak SARON, SARON Compound Rate) és az azokban szereplő adatok forrása a Swiss Exchange AG ("SIX Swiss Exchange"). A SIX Swiss Exchange semmilyen módon nem vett részt a jelentésben szereplő információk elkészítésében. A SIX Swiss Exchange nem vállal garanciát és kizár minden felelősséget (akár gondatlanságból, akár más okból) a jelen jelentésben szereplő információk tekintetében, beleértve a pontosságot, megfelelőséget, helyességet, teljességet, időszerűséget és alkalmasságot bármilyen célra, valamint a svájci referencia-kamatlábakban, vagy az azokban szereplő adatokban lévő hibák, hiányosságok vagy megszakítások tekintetében. A SIX Swiss Exchange-től származó információk bármilyen terjesztése vagy továbbítása tilos.

 

Felelősség kizárása

Az Oberbank AG nem vállal felelősséget a tartalmak helyességéért, aktualitásáért és teljességéért, valamint az előrejelzések bekövetkezéséért. Az értékek alakulásával kapcsolatos adatok a múltra vonatkoznak, és nem bírnak a jövőbeli fejlődésre vonatkozó kötelező kijelentés erejével. A tartalmak minden kötelezettség nélküliek, és nem jelentenek vételi vagy eladási ajánlást. Minden befektetési döntést egyedileg, a befektető személyes viszonyaihoz (pl. kockázatvállalási készség ...) kell hozzáigazítani. Kérjük, hogy feltétlenül tisztázza személyes tanácsadójával, hogy a kiadványokban tárgyalt értékpapírok alkalmasak-e az Ön konkrét befektetési döntésére.

 

Az Oberbank AG az összes termékkel összefüggésben fenntartja magának a jogot, hogy az új törvény és adójogi keretfeltételek alapján bármikor módosításokat és kiegészítéseket hajtson végre. Nem vállalunk felelősséget a jogi és adójogi tartalmak helyességéért, aktualitásáért és teljességéért. A bennük foglalt adatok csak általános áttekintésül szolgálnak, és nem helyettesíthetik az adótanácsadó egyéni tanácsát/segédletét.

 

A lekérdezés céljára rendelkezésre bocsátott és megjelenített tőzsdei- és gazdasági információk, árfolyamok. indexek, árak, hírek és általános piaci adatok, valamint a weboldal megjelenítési eszközei segítségével generált és megjelenített eredmények nem kötelező jellegűek, és kizárólag az Oberbank AG jelen weboldala látogatóinak tájékoztatására szolgálnak, és nem jelentenek sem befektetési tanácsadást, sem ajánlást.

 

Egyéb Feltételek

A rendelékezésre bocsátott információk lekérdezése csak olyan módon történhet, amely nem korlátozza az Oberbank AG jelen weboldalának többi látogató általi használatát.

 

Az Oberbank AG előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül kifejezetten tilos az Oberbank AG honlapjára utaló hiperlinkek létrehozása. Mindenekelőtt megengedhetetlen az Oberbank AG jelen weboldalát vagy annak tartalmait hiperlink segítségével keretbe foglalni és abban bemutatni.

 

Az adott tőzsde rendelkezési szerint minden, árfolyamra vonatkozó információ legalább 15 perces vagy annál hosszabb kérleltetéssel jelenik meg (NYSE/AMEX: 20 perc, SWX/Virt-X: 30 perc). Technológia és adatok: a SIX Telekurs és a 3Banken IT GmbH cég. Használati feltételek. Minden jog fenntartva.