Megtakarítás & Befektetés

Oberbank megtakarítási termékek: ha az Ön számára a biztonság elengedhetetlen ...

 

Lakossági finanszírozás

Oberbank hitelek - professzionális tanácsadás, kedvező kondíciók.

 

„Ausztria legjobb bankja 2017”

A "Börsianer" című pénzügyi magazin 2017-ben kitüntette Ausztriában a pénzügyi szektor legjobb vállalatait és személyiségeit, köztük a legjobb osztrák bankot és a legjobb belföldi alapkezelő társaságot is.

 

A Börsianer az Oberbanknak adományozta az „Ausztria legjobb bankja 2017” kitüntetést. **

 

A „Börsianer” az Oberbankot az „Ausztria legjobb bankja 2017” és „Ausztria legjobb univerzális bankja 2017” címmel tüntette ki.

 

* Börsianer egy a pénzügyi szektorra szakosodott szaklap, székhelye Bécs. A magazin szakmai körökben fontos információs forrásnak számít a pénzügyi ágazatban, besorolásai elismert mércének számítanak az osztrák piacon.

** Az „Ausztria legjobb pénzügyi vállalata 2017” kapcsán adott kitüntetéseket a Börsianer szaklap adományozza. A Börsianer által végzett teszt minőségi és mennyiségi szempontokat vett figyelembe egy három pilléren nyugvó ún. scoring-modell alapján (1. összehasonlító csoport / 2. mutatószámok / 3. szerkesztőség). A bankok esetében mutatószámként szolgált a nyereség, a sajáttőke megtérülés, a cost-income-ratio és a sajáttőke aránya. Öt ágazatból 140 pénzügyi vállalkozást jelöltek a díjakra. 138 vállalat nevét hozták nyilvánosságra, köztük 54 bank volt. A teljes rangsor kiértékelését és a mutatószámok adatelemzését a BDO Austria, egy gazdasági- és adóügyi tanácsadó iroda végezte. Az ilyen „arany ranking” célja, hogy a bankok, biztosítók, alapkezelők és nyugdíj- ill. elő-takarékossági kasszák ügyfeleinek áttekintést nyújtsanak a legjobb osztrák vállalatokról. Részletek: https://issuu.com

Recommender 2016: Kiváló minősítés az Oberbanknak!

A Recommender Award, melyet az osztrák Pénzügyi- és Marketing Szövetség oszt ki, olyan bankokat, biztosítókat és lakás-takarékpénztárakat tüntet ki, melyekkel az ügyfelek a leginkább elégedettek és ezért másoknak is gyakran ajánlják őket. A mintegy 9000 banki, biztosítótársasági és lakás-takarékpénztári ügyfelet kérdezett meg a Telemark Marketing piackutató intézet 2016 első negyedévében. A továbbajánlási készség kiértékelésére és egyúttal a díjkiosztás alapjául az ún. „Net Promoter Score“ (NPS®) módszer szolgált.

Az Oberbankot amiatt tüntették ki, mert ügyfeleik magas ajánlási hajlandóságról tettek tanúbizonyságot, így a regionális bankok szegmensében a legmagasabb, a „Kiváló ügyfél-orientáltság” minőségi védjegyet kapta 2016-ban.

 

Nagyon örülünk az 1. helyezésnek és lakossági ügyfeleink magas fokú elégedettségének. Köszönjük, hogy az Oberbank élvezi az Önök bizalmát!