Oberbank Hírevél

Termékakciók, aktuális pénzpiaci információk vagy PR hírek – tájékoztatjuk Önt a magyarországi Oberbank aktuális híreiről.  


>>> Jelentkezés hírlevélre <<<

 

Az Oberbank hírlevél használatának feltételei

A rendelkezésre bocsátott dokumentumok kizárólag az Ön tájékoztatását szolgálják. A felhasznált adatok az elkészítés időpontjában rendelkezésre álló ismereteken és piaci becsléseken alapulnak. Bár az Oberbank hírlevelek/kommentárok megfelelő gondossággal készülnek, az Oberbank az információk teljességért és az adatok helyességéért, valamint az aktualitásért nem vállal felelősséget. Különösen fenntartja magának a jogot a számadatokat illető tévesztésekre. A hírlevélben szereplők nem minősülnek ajánlattételnek vagy banki termékek igénybevételére való felszólításnak.

 

Az értékpapír ügyletek magas kockázattal is járhatnak. Az Oberbank hírlevél/kommentárok nem tartalmaznak ígéretet a benne szereplő előrejelzések bekövetkeztére, jövőbeli árfolyamnyereségre vagy egyéb bevételekre. Az Ön által választott kockázati besorolásnak megfelelően az esetleges veszteségek nem zárhatóak ki. További információk ill. információs anyagok a banki ügyintézőktől kérhetőek.

 

Jelen feltételek elfogadásával kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az Oberbanktól az Ön által megadott érdeklődési körön belül, ill. más, ezen érdeklődési körön kívül eső témákról, elsősorban e-mail útján információkat kapjon.

 

Hozzájárulása az Oberbankhoz eljuttatott visszavonásig érvényes, amelyet bármikor megtehet a hírlevélről való leiratkozás formájában az Oberbank weboldal leiratkozó felületén.