Mennyire fenntartható az Ön vállalkozása?

A fenntartható gazdálkodás kifizetődő

A digitalizáció mellett a fenntarthatóság a legfontosabb stratégiai kérdés a vállalkozások számára. Jelenleg azonban az olyan gazdasági kihívások, mint a nemzetközi ellátási láncok zavarai, a kritikus munkaerőhiány és mindenekelőtt az emelkedő energiaárak és a nyersanyagbeszerzési nehézségek megbénítják a vállalkozások fenntarthatósági erőfeszítéseit. A gazdasági problémák kezelése szorosan összefügg a fenntarthatósági célokkal. Fontos a mielőbb cselekvés!

 

Töltse ki fenntarthatósági tesztünket most!

Az Oberbank fenntarthatósági tesztje (amelyet szerződött partnerünk, a Terra Institute végez) gyors, ingyenes és hatékony. Néhány perc alatt megkapja vállalkozása értékelését a környezetvédelem, a társadalmi és vállalatirányítás/vállalati menedzsment (angolul: ESG) területéről.

 

Fenntarthatósági tesztünkből Ön is profitálhat: A gyors állapotfelmérésen túl ajánlásokat kap vállalkozása fenntarthatóságának javítására. A következő lépésben pedig egy személyes megbeszélésre várjuk Önt, hogy egyéni javaslatokat adjunk Önnek vállalkozása fenntarthatósági transzformációjához.

 

Előnyök az Ön számára:

  • A fontos ESG-kérdések és a vállalkozása jelenlegi helyzetének áttekintése
  • Gyors, egyszerű és ingyenes
  • Ötleteket talál a fenntarthatóság javításához a teszteredményeket tartalmazó összefoglalóban

 

Fenntarthatósági Teszt

Fenntarthatóság

A fenntartható gondolkodás és cselekvés mindig is szerves részét képezte az Oberbank stratégiájának.