Inhalt

Ober Lízing – Finanszírozás felsőfokon

 

Az Oberbank AG Magyarországi Fióktelep weboldalán ismertetett lízingkonstrukciók lebonyolítása kizárólag az Ober Lízing Kft., az Ober Pénzügyi Lízing Zrt. és az Ober Immo Truck Zrt. társaságokon keresztül lehetséges.

 

Elszámolási és forintosítási információk

 

Az Ober Lízing 2005-ben kezdte meg működését Magyarországon azzal a céllal, hogy ügyfeleinek versenyképes eszközfinanszírozási megoldásokat kínáljon.

 

Tulajdonosunk az Oberbank AG jelen van a bécsi tőzsdén, regionális pénzintézetként működik Európában, így a vállalkozások partnere Ausztria mellett Bajorországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. Az anyavállalat immár 140 éves finanszírozási tapasztalatával, felhalmozott tudásával, kiterjedt kapcsolatrendszerével, valamint kiváló refinanszírozási lehetőségeivel segít bennünket céljaink elérésében.

 

Az Ober Lízing központja Budapesten található. További irodáink elérhetőségeit fiókjaink áttekintő oldalán találja.

 

 

MIT LÍZINGELHET?

  • Személy és haszonjárművek finanszírozás
  • Építőipari és mezőgazdasági gépek finanszírozása
  • Termelő gépek és egyéb berendezések finanszírozása
  • Ingatlanok finanszírozása

 

Az Ober Lízing figyelmét a tehergépjármű, építőgép, valamint a gép-berendezés üzletágakra összpontosítja, de nem zárkózik el a személygépjárművektől sem.

 

Fő finanszírozási ágazataink élén olyan szakemberek állnak, akik az elmúlt évek alatt a lehető legalaposabban megismerték saját ágazatuk jellemzőit, lehetőségeit, figyelemmel kísérik az ágazatok gazdasági helyzetének alakulását. Kapcsolatrendszerük révén magas szintű szakfinanszírozással állnak Ügyfeleink rendelkezésére.

 

Igyekszik a lehető legtöbb finanszírozási igényre megoldást találni.

 

 

A lízing előnyei:

  • A lízingtárgy árának csak kis hányadával kell induláskor rendelkezni (a lízingtárgy árának 10%-a is lehet az önerő);
  • A lízingdíjak a lízingtárgy üzemeltetésével kitermelhetők;
  • A lízingdíjak fizetési ütemezése alkalmazkodhat a vállalkozás pénzbevételeinek alakulásához (szezonalitás)
  • A hitelhez képest általában gyorsabb és rugalmasabb elbírálási eljárás;
  • Kiegészítő szolgáltatások (biztosítás)

 

 

Miért pont az Ober Lízing?

A velünk együttműködő partnerek igénylik, hogy lépést tartsunk a nemzetközi pénzügyi piac igényeinek változásával. Ezeknek a várakozásoknak teszünk eleget, többek között:

A sikeres együttműködés kulcsát abban látjuk, hogy Ügyfeleinkkel mély, közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki. Vezetőink és kollégáink szakmai hozzáértése, empatikus gondolkodása a garancia arra, hogy Partnereink a gazdasági helyzetükhöz leginkább igazodó, a legoptimálisabb személyre szabott lízingajánlatot kapják.

 

 
 
15.11.2018