Stratégia és célok

Időtlenül modern értékek az Oberbank szilárd alapjai: a banküzlet alapjait kezdettől fogva a megbízhatóság, a stabilitás és az állandóság jelentik.

 

Történet

1869. április 13-án Linzben született döntés arról, hogy bankot alapítanak „Bank für Oberösterreich und Salzburg” néven.

 

Részesedések

Csak azért megy bele az Oberbank hosszú távú részesedésekbe, hogy a hazai vállalatok számára biztosítsa a döntési központokat és munkahelyeket, hogy erősítse a „házibank” szerepét.

 

Sajtóképek

Itt találja az Oberbank legfrissebb sajtófotóit.

 

Oberbank International

Ausztriai, németországi, csehországi és szlovákiai fiókjainkkal is mindenhol az Ön közelében maradunk.

 

Tovább a fiókkeresőhöz

Az Oberbank ügyfeleiként testvérbankjaink, Bank für Tirol und Vorarlberg (BTV) és a BKS Bank AG kiterjedt fiókhálózata is igénybe vehető. Közösen 3-Bank Csoportként valamennyi Ausztriát határoló országban képviselve vagyunk.

 

Magyarországi, ausztriai, bajorországi, csehországi és szlovákiai fiókhálózatunkon felül Baden-Württembergben (BTV), Svájcban (BTV), Olaszországban (BTV és BKS), Szlovéniában (BKS) és Horvátországban (BKS) is rendelkezésre állnak fióktelepek.


Használja ki kapcsolatunkat a BTV és BKS bankokkal és vegye igénybe a 3-Bank Csoport külföldi fiókhálózatát is.

1.500 bankból álló levelezőbanki hálózatán keresztül az Oberbank támogatja az Ön nemzetközi ügyleteit. A világ bármelyik részén bonyolítja le ügyleteit – mi támogatjuk Önt, legyen szó be- ill. kifizetésről, finanszírozásról, befektetésekről vagy biztosítékokról.


Ügyfeleink kívánságaikkal közvetlenül az Oberbank fiókokhoz fordulhatnak. Linzi központunk nemzetközi ügyleteivel foglalkozó szakemberei határon túli ügylet esetén egyedi igényeit személyre szabottan intézik.